نظارت, نکات طلایی و مهم

شرایط انصراف از کار نظارت

شرایط انصراف از کار نظارت ارجاع شده به مهندس ناظر چیست؟

اولا اینکه انصراف از کار نظارت در استان های مختلف تا حدودی با هم متفاوت بوده ولی در شرایط کلی تابع موارد زیر می باشد.

انصراف از کار نظارت ارجاع شده در دو حالت قبل و بعد از صدور پروانه قابل بررسی می باشد.

حالت اول انصراف قبل از صدور پروانه ساخت توسط شهرداری:

در صورتی که از زمان ارجاع کار به مهندس ناظر دو ماه گذشته باشد و مالک هیچ اقدامی برای اخذ جواز (پروانه ساخت)، انجام نداده باشد (و یا در مواردی بدلیل منصرف شدن خود مهندس ناظر قبل از دو ماه)، در این صورت ناظر می تواند به سازمان نظام مهندسی مراجعه نموده و با تکمیل فرم مربوطه، نسبت به انصراف از کار اقدام نماید.

حالت دوم انصراف بعد از صدور پروانه ساخت توسط شهرداری:

در این حالت، انصراف فقط به صورت توافقی با مالک بوده و در قالب تکمیل فرم تعویض ناظر امکان پذیر می باشد.

در این صورت ناظر و مالک به اتفاق به یکی ازدفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه نموده و با تکمیل نمودن فرم مربوطه اقدام به انصراف توافقی می نمایند.

لازم بذکر است که بعد از صدور جواز ساخت، حتی با اتمام مهلت قرارداد نظارت، مهندس ناظر همچنان در پروژه مسئولیت داشته و باید به تعهدات خود عمل نماید.

نکات مهم و ضروری انصراف از کار نظارت

1) بعد از ارجاع کار و پس از تایید و پذیرش آن توسط مهندس ناظر، در صورت انصراف از کار به میزان سی (30) روز عدم حضور و خروج از صف برای هر پرونده ثبت می گردد.(روال کار در سازمان نظام مهندسی استان تهران)

2) پرونده مهندسین ناظری که در فاصله کم و به طور متعدد،  انصراف از کار داده باشند، برای پاسخگویی و بررسی به شورای انتظامی ارسال می گردد.

3) در صورت انتخاب کار داوطلبی  و پس از پذیرفته شدن به عنوان ناظر، امکان انصراف برای مهندس ناظر وجود ندارد و در حالت های خاص در صورت پذیرش انصراف، برای مهندس ناظر به میزان دو ماه عدم حضور و خروج از صف ارجاع کار برای مهندس در نظر گرفته می شود.

شما هم به جمع ناظران مسلح بپیوندید

برای دیدن نظرات دوستان کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *