وظیفه کنترل نقشه های مصوب با مهندس ناظر یا مجری؟
23
آبان
در بند 7-1-1 مبحث دوم، صراحتا گفته شده است وظیفه مطالعه و بررسی مشخصات مندرج در پروانه ساختمان، نقشه های اجرایی و مشخصات فنی ساختمان قبل از شروع عملیات ساختمانی و اعلام اشکالات و مغایرت ها بین پروانه و نقشه های مصوب بر عهده مهندس مجری ساختمان می باشد.
با توجه به اینکه در اکثر ساختمان ها یا مجری ذی صلاح وجود ندارد و یا به صورت صوری می باشد، توصیه می گردد مهندسین ناظر نیز نقشه های مصوب را قبل از تایید شروع عملیات ساختمانی کنترل نموده و در صورت مشاهده مغایرت های فنی و مقررات ملی (مثلا عرض پله کم، عدم رعایت حداقل ابعاد تیر و …)، با طراح مکاتبه نمایند.
با سلام و احترام خدمت همکار محترم
اینجانب… مهندس ناظر… ساختمان به آدرس …. و شماره پرونده ….، به اطلاع می رساند پس از کنترل نقشه ها به نظر می رسد عرض تیر … در طبقات …. مغایر با مبحث نهم مقررات ملی ساختمان می باشد. لذا از طراح محترم خواهشمند است نسبت به بازبینی مجدد نقشه ها اقدام و نتیجه آن را به صورت کتبی به اینجانب اعلام نماید.
یا
با سلام و احترام خدمت همکار محترم
اینجانب… مهندس ناظر… ساختمان به آدرس …. و شماره پرونده ….، به اطلاع می رساند پس از کنترل نقشه ها به نظر می رسد تعداد پله ها مغایر با مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان می باشد. لذا از طراح محترم خواهشمند است نسبت به بازبینی مجدد نقشه ها اقدام و نتیجه آن را به صورت کتبی به اینجانب اعلام نماید.
این کار در همه شهرها به یک شیوه انجام نمیگردد و انواع راه های آن عبارتند از:
مجموعه ویدیویی ناظر مسلح ارجاع تا پایان کار ساختمان با رضایت بی نظیر دانشجویان
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
سلام
وقتی در مقررات، وظیفه ای برای ناظر نیست پس چرا برای ناظر وظیفه ی جدید میاریم؟ در مقررات هم جایی نگفته ناطر باید با طراح مکاتبه کنه
سلام. مهندس ناظر باید در صورت عدم تطابق نقشه با مقررات ملی ساختمان حتما موارد رو به اطلاع مالک برساند البته وظیفه اصلی پایش نقشه ها با مهندس مجریه ولی چوان اکثر مجری ها صوری هستند ناظر بهترا این کار رو انجام بده